Berichten
Site update:24.03.15 Extra ALV.

Geef je op voor de Helmond Sport voetbaldriedaagse.
De Helmond Sport voetbaldriedaagse staat weer bijna voor de deur en dat betekend dat jij kunt gaan voetballen in een echt voetbalstadion. Deze voetbaldriedaagse wordt gehouden op maandag 4 mei tot en met woensdag 6 mei en is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. Tijdens deze dagen ben je sportief bezig, heb je plezier en beleef je een geweldige ervaring.....Lees hier verder.

Inleveren SCOREN VOOR DE CLUB kaarten

Heren leiders/trainers graag de kaarten voor ”SCOREN VOOR DE CLUB “ zaterdag 28 maart a.s. inleveren bij Helmondia.

Lees hier meer...


22.03.2015 Helmondia - Venlosche Boys 3-5
HELMOND - Al in de tweede minuut scoorde Amos Letwory voor Helmondia na een voorzet van de zijkant. Direct daarna werd Letwory vrij voor de keeper gezet, maar dit keer schoot hij tegen de doelman op. In de achtste minuut was het via Jermias Carlos David raak.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Jeremias Carlos David terug daar, waar het voor hem allemaal begon.

 De 21-jarige Jeremias, geboren in Angola, verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Hij ging als keeper aan de slag voor SC Helmondia in de D2 met als trainer Christ Vincent. Al snel werd duidelijk dat Jeremias een prima keeper was maar nog een betere voetballer. Hij belandde al snel in de D1 van SC Helmondia, uiteraard geholpen door de inzichten van trainer Christ Vincent. Lees hier verder...15.03.2015 Volharding - Helmondia 1-0
BOXMEER - Helmondia verloor het duel met Volharding. De thuisploeg won met 1-0. Voor de toeschouwers was het een aantrekkelijk duel om te zien. Beide ploegen speelden aanvallend en kregen diverse mogelijkheden om te scoren. Zo kreeg Helmondia in de eerste vijf minuten twee opgelegde kansen...Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Nationale Straatvoelbaldag 2015.
Op dinsdag 5 mei organiseert Jibb Helmond weer het Nationale Straatvoetbaltoernooi.
Dit jaar zal dit gehouden worden midden op de markt.
Dit is een landelijk toernooi, dus mocht je met je team winnen dan speel je ook finales tegen andere teams uit andere steden, helemaal top dus !
 

Wil je meedoen ?
Geef je dan op via www.svbn.nl 


KNVB 35+ en 45+ toernooi
Datum: Vrijdag 27 Maart 2015
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Stiphout Vooruit

Om omstreeks half tien worden de laatste wedstrijden gespeeld en zijn de winnaars bekend. Aansluitend vindt er, onder het genot van een gratis hapje, de prijsuitreiking plaats. Daarna verzorgt DJ Dennis de muziek en wordt het feest in de kantine voortgezet. Iedereen is van harte welkom om naar de wedstrijden te komen kijken en om gezellig mee te feesten.  Bron: Stiphout Vooruit.


08.03.2015 R.P.C. - Helmondia 0-1
EINDHOVEN - Voor rust was de wedstrijd keurig in evenwicht.
RPC was technisch iets beter, Helmondia was iets feller. Na de rust schakelde RPC een tandje bij, maar de kansjes werden niet benut. Een kwartier in de tweede helft kreeg Helmondia een terechte strafschop die benut werd door Tim Smits.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Zaterdag 14 maart 2015:

Livemuziek Kantine Helmondia


Broodje Earring

Optreden vanaf 21:00u Toegang gratis / Kantine sluit om 01:00 uur


Steun Uw club!

Onze jeugdleden benaderen in de komende tijd ouders, familieleden, vrienden etc. en vragen deze een of meerdere vakjes open te krassen op de Scorekaart. Het bedrag onder het krasvakje is de donatie aan de club (€ 1,00 - € 1,50 - € 2,00 en € 2,50). De clubleden hebben als doel de kaart volledig ‘vol te laten krassen’ door de donateurs. De donateurs ontvangen aantrekkelijke korting coupons als dank voor deelname.


01.03.2015 Helmondia - Marvilde 2-2
HELMOND - Marvilde werd in de eerste minuten van de wedstrijd overlopen door Helmondia. Daarna kwamen de bezoekers sterk terug en behaalden alsnog een punt. Na vier minuten stond Helmondia al op 0-1 door een goal van Amos Letwory. In de eerste minuut van de wedstrijd was een doelpunt van Letwory al afgekeurd wegens buitenspel.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


22.02.2015 Rood Wit '62 - Helmondia 0-4
HELMOND - Op het kunstgras van stadsgenoot Rood Wit'62 bewees Helmondia zichzelf een goede dienst met een 0-4 overwinning.
De ploeg van trainer Juan Bonilla neemt daardoor wat afstand van de onderste regionen. Het bezoekende team begon wat slordig aan de wedstrijd....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


- Zondag 22 februari, 14:30 uur, Sportcomplex de Rijpel

Rood Wit '62 1 - Helmondia 1


Carnaval 2015 bij Helmondia. Vooral maandag gezellig druk met prinses Tetteretet.

08.02.2015 SSS'18 - Helmondia 2-0
OVERLOON - Helmondia kon geen potten breken tegen SSS'18 en verloor met 2-0. De ploeg had voldoende balbezit maar tot echte kansen kwam het niet. Helmondia kwam op achterstand nadat keeper Suad Music een voorzet verkeerd beoordeelde en miste. Een speler van SSS'18 kon vervolgens inkoppen....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Vanwege carnaval zijn er op maandag 16- en dinsdag 17 februari 2015 geen trainingen.

Vanaf woensdag 18 februari wordt er volgens het normale schema getraind.

CARNAVAL 2015
Zaterdag 14 februari
SC Helmondia carnavalsfeest, kantine open 13:00 uur.


Maandag 16 februari
Speciaal voor kinderen met springkussen en er wordt geschminkt
Vanaf 15:30 komt Prinses Tetteretet
Kantine open 13:00 uur

BEIDE DAGEN: KINDEREN ONBEPERKT RANJA EN EEN FRIETJE MET EEN SNACK, CHIPS EN SNOEPZAK VOOR SLECHTS 4,00 EURO.


Juan op Spaanse TV (ATV)

Wedstrijdmoment

maar ook ontspannen!


18.01.2015 Helmondia Darts toernooi.
De organisatie is er in geslaagd een gezellig Dart toernooi te organiseren met een groot deelnemersveld. Het toernooi werd vooraf gegaan door een gezamenlijk ontbijt. De beschikbare foto's van het Dart toernooi staan op deze fotopagina (meer volgt).
De winnaars van dit jaar zijn
1. Maikel Verberne
2. Danny Meinhard
3. Harm van Stiphout
   


Tijdens de winterstop is er voor alle F-teams gelegenheid om te trainen in een zaal.

Kijk op de activiteiten pagina wanneer jouw team in de zaal traint.Mededeling: C1 hervat de trainingen in het nieuwe jaar op dinsdag 13 januari.
Update: geen training op het veld maar vanaf 19:30 gamen bij "Embedded Fitness" aan de Breitnerlaan (no. 15)


De jubilarissen die op de nieuwjaarsreceptie zijn gehuldigd:
Vlnr: Rini van Tilburg, Ruurd Leenders en Davey Fransen (bestuursleden), Thieu Driessen (65 jaar lid), Douwe van der Wey (vrijwilliger van het jaar), Roland van Lieshout (40 jaar lid), Frits van Duppen (25 jaar lid), Hans Driessen (40 jaar lid), Maarten Maas (40 jaar lid), Ben Van Bommel (40 jaar lid) en Herman Verbaarschot (40 jaar lid).
Op de foto ontbreken de jubilarissen Michel Daniëls  (25 jaar lid) en Mark van de Boomen (25 jaar lid).
     
Goed bezochte en gezellige Nieuwjaarsreceptie.
     
Thieu Driessen (65 jaar lid) zingt het clublied voor een volle kantine.

Douwe van der Wey krijgt als vrijwilliger van het jaar het bijbehorende speldje opgespeld.

Op Zondag 14 December, na afloop van de thuiswedstrijd van Helmondia 1 tegen Stormvogels '28: Live optreden in de kantine van
Zanger: Frank van Weert
en zangeres: Sylviah

Aanvang 16:00 uur