Berichten
Site update:16.04.14 Activiteit.

Op Zondag 27 april 2014 organiseert de activiteitencommissie vanaf 15:30u een
Tirolerdag in de
Kantine
van
Helmondia
m.m.v. “Die Tiroler Schürzenjäger”


06.04.2014 SJVV - Helmondia 1-1
DEURNE - Helmondia begon sterk aan de wedstrijd en had het meeste balbezit.
SJVV werd gevaarlijk door enkele counters. In de dertigste minuut bracht Furkan Ozturk de bal via een ingooi bij Amos Letwory. Hij scoorde in één beweging de 0-1 . Helmondia begon ...Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/

Eén wedstrijd voor het einde van de competitie is HELMONDIA D2 kampioen geworden. Uit tegen HVV D1 werd het 1-3 waarna het kampioenschap kon worden gevierd.
Jongens: van harte gefeliciteerd !

Op 28, 29 en 30 april vindt bij Helmond Sport weer hun jaarlijkse trainingsweek plaats. Zij organiseren dit voor jeugdspelers van de amateurverenigingen in de omgeving. De trainingsweek is in de meivakantie en is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. De dagen zijn van 09:00 uur tot 15:30 uur en er wordt gezorgd voor de lunch in de middag. Lees hier verder.


Pupil vd week:
Tarik Essakkati
F1
06.04.2014 Helmondia - Blerick 0-0
HELMOND - Helmondia begon de wedstrijd sterk en kreeg veel kansen.
Al rond de tiende minuut kwam Amos Letwory oog in oog te staan met de keeper van Blerick, maar hij kon niet scoren. Blerick speelde vooral op de counter waarbij de ploeg enkele enkele mogelijkheden kreeg, deze werden echter niet benut. Naarmate de rust naderde...Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/

Helmondia 4
Kampioen 2013-2014.

Helmondia feliciteert het vierde elftal met het behaalde kampioenschap in hun klasse. 19 gespeeld, 54 punten.


Zondagmiddag 6 April wordt de muziek in de kantine verzorgd door:

DJ Frank van Weert


 

Aanstaande zondag 6 april speelt ons 4e elftal zeer waarschijnlijk zijn kampioenswedstrijd tegen Stiphout Vooruit om 11 uur thuis op De Braak.
Kom Helmondia 4 aanmoedigen tijdens (en na) deze wedstrijd!

Stem op SC Helmondia 4 voor een unieke kampioenshuldiging!
SC Helmondia 4 heeft een hele grote kans zondag a.s. kampioen te worden. Een prachtige huldiging zou natuurlijk geweldig zijn! Bavaria United organiseert een kampioensactie, waarmee SC Helmondia 4 kans maakt op een compleet verzorgde kampioenshuldiging bij ons op de club én in het Philips Stadion. Daarom willen we iedereen vragen om op onze helden te stemmen zodat wij deze huldiging winnen!
Stemmen kan via www.bavaria.com/kampioensactie en deel het zoveel mogelijk met vrienden via Facebook en Twitter!

Pupil vd week: Imrane Yahiaoui E2
SC Helmondia - vv Vos 3-2
HELMOND - De ploeg van trainer Juan Bonilla herstelde zich van de nederlaag van een week eerder bij stadsgenoot Mierlo-Hout. Na een kwartier namen de Helmonders het voortouw.
Yunus Cakmak omspeelde drie tegenstanders en schoot de bal beheerst in de verre hoek. Even later trof een inzet van Amos Letwory de lat. ....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

Invoering DWF voor alle D-teams (B-categorie).
Aanstaande zaterdag 29 maart staat de invoering van het digitaal wedstrijdformulier voor al onze D-elftallen gepland. Vanaf zaterdag moet dus gebruik worden gemaakt van het digitale wedstrijdformulier in Sportlink. De op zaterdag aanwezige wedstrijdcoördinatoren kunnen helpen bij het invullen van de (nieuwe) digitale wedstrijdformulieren. Voor hulp graag op tijd aanwezig zijn.
Het klikmodel (hulpmiddel om thuis te oefenen) kan worden gedownload via onze DWF pagina.

Woensdag 02 april organiseert de Helmond Sport-voetbalschool een extra proeftraining voor alle kinderen van alle verenigingen uit de Regio Helmond van 16.30-17.45 uur.
Vanaf 09 april kunnen deelnemers aan de proeftraining van 02 april instromen en deelnemen aan de cursus. Kinderen die zich reeds hebben ingeschreven voor de cursus gaan gewoon van start op 02 april.

Aanmelden proeftraining:
-voetbalopleidingscentrum.nl
-account aanmaken
-inschrijven


Mierlo Hout - SC Helmondia 2-1
MIERLO-HOUT - De Helmondse derby tussen Mierlo-Hout en Helmondia werd gewonnen door de thuisspelende ploeg.
Mierlo-Hout won het duel met 2-1. In de eerste helft hielden de twee ploegen elkaar in balans, over en weer kregen de ploegen de kans om op voorsprong te komen. Edwin van de Heuvel van Mierlo-Hout kreeg in de 21e minuut de bal in het strafschopgebied in....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

De website www.voetbalmasterz.nl is sinds maandag 17 maart gelanceerd. Via deze website kunnen tweedejaars B-junioren met ingang van het seizoen 2014/’15 het officiële KNVB Spelregelbewijs halen.
De folder Winnen met spelregels biedt verenigingen alle informatie over de achtergrond en inhoud van het spelregelbewijs, en geeft daarnaast inzicht in het proces van invoering. Naast de folder, zijn op Voetbalmasterz ondersteunende middelen te vinden onder het menu ‘Clubs en trainers’.

Pupil vd week: Jasper van den Heuvel F3
HELMOND - Helmondia versloeg tegenstander Budel op eigen veld met 4-1. Helmondia kwam in de tiende minuut op een 1-0 voorsprong.
Wessel Vincent scoorde uit een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied. Na een half uur spelen werd een voorzet van Budelnaar Jasper Beerten door Helmondia-speler Yusuf Altunel ....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

13 maart 2014 Update vanuit het scheidsrechterskorps.
In de aanvang van dit jaar hebben Raymond Wilms en Sevannie Wilms succesvol de BOS-cursus volbracht. Beiden hebben ze de spelregeltoets doorstaan en floten ze uitstekend bij de 2 praktijkwedstrijden. Hierdoor zijn zij officieel gediplomeerd om alle jeugd- en seniorenelftallen (van Helmondia te fluiten). Als beloning kregen ze van Helmondia een waardebon te besteden bij Sportshop Laarbeek. Raymond zal nu voornamelijk bij Helmondia blijven fluiten. Sevannie daarentegen zal na afloop van dit seizoen ook voor de KNVB gaan fluiten. Een stap waar Helmondia trots op is. Beiden gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Bovendien wensen wij jullie veel succes en vooral veel plezier bij het fluiten!

Opnieuw F speler naar PSV.
Ook dit jaar Heeft PSV weer een talent van ons overgenomen; Brain van de Boogaard gaat vanaf volgens seizoen bij de Brabantse Profclub voetballen. Hij is overgebleven uit een groep van 200 talentjes! Een hele prestatie dus. Tarik Essakkati loopt momenteel nog stage bij PSV en maakt ook nog kans. Via deze weg willen wij Brain alvast van harte feliciteren met deze selectie. Vorig seizoen heeft Emir Bars de overstap al gemaakt. Wij wensen jullie heel veel succes en vooral veel plezier bij PSV. Helmondia is trots op jullie!

09.03.2014 FC Oda -  Helmondia 0-2
WEERT - Helmondia nam drie punten mee uit Weert door FC Oda met 0-2 te verslaan.
Het begin van de wedstrijd was voor beide ploegen een kwestie van aftasten. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. Helmondia zette FC Oda onder druk.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/
Klik op het plaatje of hier voor beelden (bron: Fc Oda).

Geslaagde Carnaval 2014 bij Helmondia. Vooral maandag gezellig druk met prinses Tetteretet.

Helmond Sport Stadion, Aftrap 19:00 uur. Hoofdtribune €8,- Overige plaatsen €5,- Groepenactie €4,-


23.02.2014 Rood Wit '62 - Helmondia 3-3
HELMOND - Na een bewogen kanaalderby moesten Rood Wit'62 en Helmondia genoegen nemen met een remise: 3-3. Een resultaat dat geen van beide teams tot tevredenheid stemde.
Koploper Rood Wit'62 had zich een andere start van de wedstrijd voorgesteld. Helmondia nam na zeven minuten het voortouw. Sevannie Wilms kopte de rebound tegen de touwen.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/


Kijk op de pagina "Afgelastingen" die via het linkermenu direct is te benaderen.

Om onduidelijkheid weg te nemen zijn de afspraken tussen Helmondia en Mulo m.b.t. het gebruik van ons kunstgrasveld voor iedereen in te zien op deze pagina.  

Terrasregels KNVB

Sinds geruime tijd heeft de KNVB terrasregels ingesteld voor voetbalverenigingen. Dit betekent o.a. een verbod op de aanwezigheid van glas en/of porselein op het terras (onder het afdak!) op het moment dat er wedstrijden gespeeld worden. Alcoholische dranken mogen alleen op het terras onder het afdak worden geschonken en genuttigd en dat mag alleen in kunststof of kartonnen bekers. Dus niet langs het veld, ook niet achter de afrastering!

Het bestuur verzoekt eenieder hiermee rekening te houden.