Berichten
Site update:23.02.15 Winst Helmondia 1

22.02.2015 Rood Wit '62 - Helmondia 0-4
HELMOND - Op het kunstgras van stadsgenoot Rood Wit'62 bewees Helmondia zichzelf een goede dienst met een 0-4 overwinning.
De ploeg van trainer Juan Bonilla neemt daardoor wat afstand van de onderste regionen. Het bezoekende team begon wat slordig aan de wedstrijd....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


- Zondag 22 februari, 14:30 uur, Sportcomplex de Rijpel

Rood Wit '62 1 - Helmondia 1


Carnaval 2015 bij Helmondia. Vooral maandag gezellig druk met prinses Tetteretet.

08.02.2015 SSS'18 - Helmondia 2-0
OVERLOON - Helmondia kon geen potten breken tegen SSS'18 en verloor met 2-0. De ploeg had voldoende balbezit maar tot echte kansen kwam het niet. Helmondia kwam op achterstand nadat keeper Suad Music een voorzet verkeerd beoordeelde en miste. Een speler van SSS'18 kon vervolgens inkoppen....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Vanwege carnaval zijn er op maandag 16- en dinsdag 17 februari 2015 geen trainingen.

Vanaf woensdag 18 februari wordt er volgens het normale schema getraind.

CARNAVAL 2015
Zaterdag 14 februari
SC Helmondia carnavalsfeest, kantine open 13:00 uur.


Maandag 16 februari
Speciaal voor kinderen met springkussen en er wordt geschminkt
Vanaf 15:30 komt Prinses Tetteretet
Kantine open 13:00 uur

BEIDE DAGEN: KINDEREN ONBEPERKT RANJA EN EEN FRIETJE MET EEN SNACK, CHIPS EN SNOEPZAK VOOR SLECHTS 4,00 EURO.


Juan op Spaanse TV (ATV)

Wedstrijdmoment

maar ook ontspannen!


18.01.2015 Helmondia Darts toernooi.
De organisatie is er in geslaagd een gezellig Dart toernooi te organiseren met een groot deelnemersveld. Het toernooi werd vooraf gegaan door een gezamenlijk ontbijt. De beschikbare foto's van het Dart toernooi staan op deze fotopagina (meer volgt).
De winnaars van dit jaar zijn
1. Maikel Verberne
2. Danny Meinhard
3. Harm van Stiphout
   


Tijdens de winterstop is er voor alle F-teams gelegenheid om te trainen in een zaal.

Kijk op de activiteiten pagina wanneer jouw team in de zaal traint.Mededeling: C1 hervat de trainingen in het nieuwe jaar op dinsdag 13 januari.
Update: geen training op het veld maar vanaf 19:30 gamen bij "Embedded Fitness" aan de Breitnerlaan (no. 15)


De jubilarissen die op de nieuwjaarsreceptie zijn gehuldigd:
Vlnr: Rini van Tilburg, Ruurd Leenders en Davey Fransen (bestuursleden), Thieu Driessen (65 jaar lid), Douwe van der Wey (vrijwilliger van het jaar), Roland van Lieshout (40 jaar lid), Frits van Duppen (25 jaar lid), Hans Driessen (40 jaar lid), Maarten Maas (40 jaar lid), Ben Van Bommel (40 jaar lid) en Herman Verbaarschot (40 jaar lid).
Op de foto ontbreken de jubilarissen Michel Daniëls  (25 jaar lid) en Mark van de Boomen (25 jaar lid).
     
Goed bezochte en gezellige Nieuwjaarsreceptie.
     
Thieu Driessen (65 jaar lid) zingt het clublied voor een volle kantine.

Douwe van der Wey krijgt als vrijwilliger van het jaar het bijbehorende speldje opgespeld.

Foto's van de Nieuwjaarsloop op zondag 4 januari staan in het activiteiten album.

 

De uitslag:

F-groep
1 Henk Huynen
2 Keano Manders
3 Aydin Dal
E-groep
1 Fenwick Todd
2. Teun van Melis
3. Anouar Lemrini
D-Groep
1 Wim Sevenich
2 Moreno van Brand
3 Pedro van Schijndel
C-groep
1 Wassim Mouchqueltin
2 Amine Aarkoub
3 Diego Pereira
B-groep
1 Kadir Sahin
2 Django van Gerwen
3 Ilyasse Adda
Mini's
1 Jesse van Veghel
Selectie 2e elftal
1 Kevin Vincent
2 Rik van de Boogaard
3 Jeroen Maas
Lagere senioren+Veteranen
1 Jurgen Nouwens
2 René Daniëls
3 Davey Fransen
 

SC Helmondia wenst al haar trainers, leiders, spelers, oud-leden, vrijwilligers en anderen die hen een warm hart toedragen een gelukkig, gezond en sportief 2015. Fijne feestdagen en tot ziens op de

Nieuwjaarsloop
en aansluitende
Nieuwjaarsreceptie

op zondag 4 Januari !

Op Zondag 4 januari 2015 wordt de inmiddels traditionele
 Helmondia Nieuwjaarsloop
weer gehouden. Deelname is vrij voor al onze leden van de jongste F tot en met de senioren. Ieder loopt een op zijn/haar leeftijd afgestemde afstand.

Kijk voor de starttijden op de activiteitenpagina.

.

14.12.2014 Helmondia - Stormvogels '28 0-2
HELMOND - Helmondia was de betere ploeg, maar het vroeg geblesseerd uitvallen van Gregory Lammers was een domper die de Helmonders niet te boven kwamen.
Na de thee counterden de gasten naar een voorsprong. Helmondia bleef drukken, zonder kansen af te dwingen.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


14.12.2014 Afgelastingen.
De gemeente heeft op zaterdag 13 en Zondag 14 December alle wedstrijden op de Braak op normaal gras afgelast. Zie ook de afgelastingen pagina.

Helmondia 6 en Helmondia 1 gaan wel door!


07.12.2014 PSV - Helmondia 3-2
EINDHOVEN - De bezoekers kwamen in de derde minuut op voorsprong door een doelpunt van Yunus Cakmak, 0-1. De Helmondse vreugde duurde slechts tien minuten.
Bas de Haas tekende voor de gelijkmaker, 1-1. In de 20e minuut kwam Helmondia opnieuw op voorsprong. Amos Letwory nam de 1-2 voor zijn rekening....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.Kantine open 19:00 uur

Trainingen en openingstijden kantine rond de feestdagen.
Er zijn geen trainingen tussen vrijdag 19 december 2014 en zondag 4 januari 2015. Op 4 januari is er voor iedereen de SC Helmondia Nieuwjaarsloop. Vanaf 5 januari kan er weer normaal getraind worden. Trainers die later willen beginnen aub contact opnemen met Ludi of Fred.

De kantine is gesloten van 22 december t/m 3 januari 2015. Ook op 5, 6 en 7 januari zal de kantine gesloten zijn. Vanaf donderdag 8 januari gelden weer de gangbare openingstijden.


Op Zondag 14 December, na afloop van de thuiswedstrijd van Helmondia 1 tegen Stormvogels '28: Live optreden in de kantine van
Zanger: Frank van Weert
en zangeres: Sylviah

Aanvang 16:00 uur


Helmondia - ZSV 1-2
HELMOND - ZSV behaalde een moeizame overwinning op Helmondia. De Zeilbergse koploper leek zich lange tijd te moeten verzoenen met een remise, maar trok ondanks een numeriek ondertal in de slotfase toch het duel naar zich toe: 1-2. Qua kansenverhouding was de overwinning van de bezoekende ploeg op het door schorsingen en blessures....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

Bezoek met onze vereniging de wedstrijd
Helmond Sport – FC Volendam

Wil jij samen met jouw teamgenoten een wedstrijd van Helmond Sport bezoeken? Dat kan nu heel voordelig. Op zaterdag 20 december a.s. organiseert Helmond Sport namelijk een speciale clubavond voor verenigingen rondom Helmond Sport – FC Volendam. Leden van onze vereniging hebben daardoor de mogelijkheid om voor maar € 5,50 een kaartje te bemachtigen voor de wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam. Dit kaartje kan voor jezelf zijn, maar je kunt ook extra kaarten kopen voor broertje(s), zusje(s), vader, moeder, opa, oma etc. Lees hier verder...


23.11.2014 Heeze - Helmondia 3-1
EINDHOVEN - Na twintig minuten spelen stond Heeze al op een 2-0 voorsprong. In de derde minuut maakte Tom Derkx de 1-0, Rens van de Kerkhof verdubbelde de score na twintig minuten. Helmondia kwam nog voor rust terug...Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


 

Op de fotopagina's zijn enkele foto's van onze B1 toegevoegd. Met dank aan scootshoot fotografie uit Wanroij.

DSV B1 - SC Helmondia B1


De Sint komt ook naar Helmondia!

Wij hebben gehoord dat hij op woensdag 3 december om 15.30 naar de kantine komt. Volgens een van zijn pieten wordt het een geweldig feest dat tot ongeveer 17:30 zal duren.


16.11.2014 D1 winterkampioen
Helmondia D1 is gisteren (15 november) winterkampioen geworden in de 1e klasse. Thuis tegen Brandevoort werd het maar liefst 8-2. Met nog twee wedstrijden te gaan kan D1 niet meer worden ingehaald.

Wij feliciteren de spelers, leiders en trainers met dit mooie resultaat!


De ‘Dr. Phil’ van Helmondia (Eindhovens dagblad 15.11.14)
Trainer Juan Bonilla heeft een ‘erg divers’ elftal onder zijn hoede. Zijn mensenkennis komt hem zeer van pas.
HELMOND – Al zijn psychologische vaardigheden spreekt trainer Juan Bonilla aan om het bonte gezel­schap van Helmondia optimaal te laten renderen. Vergelijkingen met een van televisie bekende zielenknijper worden daardoor vaak gemaakt op De Braak. „Assistent­trainer Carl Kornuyt noemt mij Dr. Phil”, zegt Bonilla...Lees artikel in het ED.

Reminder: Wat te doen bij teamsponsoring?

Als u interesse heeft om een team te sponsoren, of U heeft iemand gevonden die dat wil doen, dan dient u vooraf contact op te nemen met Henri vd Kerkhof. Op deze wijze voorkomen wij wildgroei binnen de vereniging en kan het kostenbesparend werken zowel voor u als voor de vereniging. We streven namelijk uniformiteit na zodat we als Helmondia perfect voor de dag komen. Alles op het gebied van sponsoring gaat via Henri vd Kerkhof.

Op zondag 16 november 2014 neemt onze F1 deel aan het Helmond Sport Top-F toernooi, dat gespeeld wordt op de velden van Helmondia, Mulo en in het stadion van Helmond Sport. Het Defilé is om 09:30 uur en aanvang toernooi is om 10:00 uur. Klik hier voor het programmaboekje.


De bekerwedstrijd van Helmondia 1 tegen Deurne 1 is verzet naar zaterdag 15 november. Aanvang van deze wedstrijd in Deurne is 19:30 uur.

Helmondia - Nieuw Woensel 4-5
HELMOND - Met nog acht minuten te spelen, stond Helmondia met 4-3 voor. Toch ging de thuisploeg met 4-5 verlies van het veld. De nederlaag was te wijten aan persoonlijke fouten. Nieuw Woensel opende in de eerste helft de score. Murtaza Nawabi scoorde uit een vrije trap, net buiten het zestienmetergebied. Helmondia liet zich niet uit het veld slaan en Yunus Cakmak bracht Helmondia op gelijke hoogte. ....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

Aanstaande zondag 9 November, aanvang 14:30 uur :

SC Helmondia - vv Nieuw Woensel

pupil vd week: Delano van Engelen


Op donderdag 30 Oktober 2014 werd het contract van Juan Bonilla met één jaar verlengd. In aanwezigheid van het hoofdbestuur werd de mondelinge overeenkomst nu door het tekenen van een nieuwe overeenkomst bekrachtigd. Hierdoor zal Juan ook in het seizoen 2015-2016 hoofdtrainer zijn van SC Helmondia. Het 7e seizoen als hoofdverantwoordelijke voor onze selectie.

Juan, van harte gefeliciteerd en namens SC Helmondia wensen we jouw en je spelers veel succes toe.


02.11.2014 Venlosche Boys - Helmondia gestaakt
VENLO - Het duel Venlosche Boys - Helmondia is zondag na 80 minuten gestaakt. De Helmondse formatie stond op dat moment met nog maar 7 spelers op het veld na 4 rode kaarten.
Volgens coach Juan Bonilla van Helmondia was met name....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Op vrijdag 21 november 2013 organiseert SC Helmondia  voor al haar vrijwilligers en hun partner een feestavond. Op deze avond wil Helmondia al haar vrijwilligers en functionarissen die in het afgelopen seizoen actief waren, en die in het komende seizoen actief zullen zijn, bedanken voor hun inzet op welk vlak dan ook.

Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van SC Helmondia nodigt ieder lid van 18 jaar en ouder uit voor de algemene ledenvergadering op maandag 3 November 2014 om 20:30 uur in het clubgebouw. Klik hier voor meer informatie.
Bent U overigens lid van SC Helmondia, 18 jaar of ouder en heeft U geen persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de ALV op 3 november? Dan staat Uw emailadres niet of niet correct in de administratie (Sportlink). Geef Uw correcte email adres aub door via dit contactformulier.

Bestuur SC Helmondia.Helmondia - RPC 1-1
HELMOND - Voor rust miste Sidney Gakpo namens RPC een strafschop. Na de pauze ging het er op De Braak heel wat hektischer aan toe.
In de 58e minuut moest RPC-doelman Bas Santema met een rode kaart van het veld. De toegekende strafschop werd door de thuisploeg gemist. Even later werd het door een doelpunt van Amos Letwory alsnog 1-0. Zeven minuten later tilde Sidney Gakpo de stand naar gelijke hoogte, 1-1.....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/

Ben jij een ouder of jeugdleider/-trainer bij een Helmondse sportvereniging? Bezoek aankomende woensdag de (gratis) Workshop Pesten & Agressie in de Sport! Wij kunnen geen belangrijker thema bedenken!! Alle informatie op http://www.scribd.com/doc/244249736 - Delen = aardig. Dank namens Gemeente Helmond en Sportservice Noord-Brabant.

Meterik - Helmondia 1-5
METERIK - Helmondia won eenvoudig van Meterik en bekert daardoor verder. Frank van Rijt trof drie keer doel. De ploeg van trainer Juan Bonilla begon ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Dat resulteerde in een snelle voorsprong voor Meterik. Het kwaliteitsverschil tussen vijfdeklasser Meterik en tweedeklasser Helmondia werd vervolgens echter snel duidelijk.....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Joer-international U-11 toernooi 18.10.14

 

 

Joer-international U-17 toernooi 17.10.14

 

 

Marvilde - Helmondia 2-4
EINDHOVEN - Een rood aangelopen Marvilde dolf het onderspit tegen Helmondia.
Erwin Isbouts zette de thuisploeg in de 23e minuut op voorsprong. Tayfun Yilmaz kreeg in de 39e minuut zijn tweede geel. Isbouts kwam daarna in aanraking met de scheidsrechter waarna hij ook met rood kon vertrekken. De wedstrijd lag een kwartier stil. Daarna ....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

zaterdag 18 oktober, Joer-international U-17 kwalificatie toernooi
Klik hier voor het programmaboekje U17

zondag 19 oktober, Joer-international U-11 toernooi (geen kwalificatie)
Klik hier voor het programmaboekje U11


Juan Bonilla ook zevende jaar bij Helmondia.

Juan Bonilla en Helmondia hebben het aflopende contract van de trainer met een jaar verlengd. Hierdoor begint Juan in het seizoen 2015/2016 aan zijn zevende jaar als coach van ons vaandelteam.

Lees hier een artikel hierover op www.indewandelgangen.com.


Algemene Ledenvergadering

Lid van SC Helmondia, 18 jaar of ouder en geen persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de ALV op 3 november?

Dan staat Uw emailadres niet of niet correct in de administratie (Sportlink). Geef Uw correcte email adres aub door via dit contactformulier.


Gastgezinnen gezocht.
We zijn op zoek naar een zestal gastgezinnen die bereid zijn van 18 op 19 Oktober onderdak te bieden aan twee 9-10 jarige spelers van SC Heerenveen. Lijkt U dat wel leuk? Bel dan voor vrijdag 10 Oktober met Roland van Lieshout op 06-45942825.

Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van SC Helmondia nodigt ieder lid van 18 jaar en ouder uit voor de algemene ledenvergadering op maandag 3 November 2014 om 20:30 uur in het clubgebouw. Klik hier voor meer informatie.

Bestuur SC Helmondia.


05.10.2014 SC Helmondia - Rood Wit '62 3-0.
HELMOND - Debutant Helmondia nestelt zich na vijf wedstrijden stevig in de subtop. De ploeg van trainer Juan Bonilla won de Helmondse derby met Rood Wit'62 overtuigend: 3-0. Al snel was duidelijk dat Helmondia voetballend een stap verder is dan de Helmondse mede-promovendus. Helmondia maakte het spel en was via de technisch vaardige Amos Letwory gevaarlijk....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

Aanstaande zondag 5 Oktober, 14:30 uur de Helmondse derby in de 2e klasse:

SC Helmondia - Rood Wit '62

vanaf 15:30 uur live muziek met zanger/entertainer SAMCruijff (vierde van rechts) in 1964 als jonkie tussen de basisspelers. Foto ANP
Op zaterdagmiddag 24 oktober 1964 speelde Helmondia een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ajax, thuis in Helmond. De nog onbekende en 17 jarige Johan Cruijf maakte in deze wedstrijd zijn debuut in Ajax 1. De uitslag Helmondia'55 - Ajax was 2-3. Doelpuntenmakers 2 x Vesters en Henk Tijm voor Ajax, Kreekels en Clynck voor Helmondia. 4000 toeschouwers waren getuigen van deze wedstrijd.
Kent u wellicht (een van de) spelers die bij die bewuste wedstrijd in 1964 waren, meespeelden, de kantine verzorgden, in het publiek zaten of zich die dag misschien gewoon nog goed kunnen herinneren? Stuur dan aub een berichtje via dit contactformulier.

Uit het ED van 27.09.14


14.09.2014 SC Helmondia - SSS '18 0-3.
HELMOND - Helmondia kreeg van SSS'18 uit Overloon een lesje in effectiviteit.
De thuisploeg had veel kansen, maar kwam niet tot scoren. Bij SSS'18 vlogen de ballen er wel in. Een einduitslag van 0-3 was het gevolg. De Helmonders hadden veruit het meeste balbezit en in het begin van de wedstrijd kregen ze twee grote kansen...Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Bij deze bedanken wij Harm (en zijn medewerker) voor de spontaan aangeboden hulp bij het opnieuw lassen van onze trainingsdoeltjes.

Klusjesploeg Helmondia


De toegang naar het parkeerterrein bij SC Helmondia via de Bakelsedijk wordt de gehele zaterdag 27 September door Helmond Sport afgesloten ivm de thuiswedstrijd tegen Roda JC.
Toegang Helmondia via parkeerterrein Con Brio aan de Rembrandtlaan of de Braak aan de Wethouder Ebbenlaan. Gelieve hier rekening mee te houden.


21.09.2014 Sparta'18 - Helmondia 1-3
SEVENUM - Promovendus Helmondia kent een prima competitiestart.
De pupillen van trainer Juan Bonilla waren in Limburg de bovenliggende partij en wonnen. Het duel had voor Helmondia een valse start. Al na vier minuten kwam Sparta'18 op voorsprong. Helmondia wierp echter het schroom van zich af....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Geef je op voor de Helmond Sport voetbaldriedaagse.
Wil jij trainen als een speler van Helmond Sport in het Lavans Stadion? Geef je dan snel op voor de Helmond Sport voetbaldriedaagse. Deze voetbaldriedaagse wordt gehouden van maandag 20 oktober tot en met woensdag 22 oktober en is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. Deze geweldige voetbalervaring wil je absoluut niet missen! .....Lees hier verder.

14.09.2014 SC Helmondia - Volharding 1-1.
HELMOND - De gepromoveerde formatie van trainer Juan Bonilla deelde de punten met het Vierlingsbeekse Volharding.
Gezien de kansenverhouding maakte Helmondia echter aanspraak op meer. In de eerste helft golfde het spel op en neer. Een ruststand van 1-1 was.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Kinder Knakenwedstrijd: Helmond Sport – Roda JC
Op zaterdag 27 september speelt Helmond Sport thuis tegen Roda JC. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tegen inlevering van een speciale actiebon, in de voorverkoop, voor slechts € 2,50 naar de wedstrijd Helmond Sport – Roda JC. Scoor je actiebon en kom met de hele familie naar de wedstrijd. De actiebon is te vinden op de website van Helmond Sport, www.helmondsport.nl.
Vergeet de actiebon niet in te leveren bij de administratie van Helmond Sport vóór 26 september. Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op donderdag van 12.45 tot 13.45 uur gesloten

07.09.2014. SVC 2000 - Helmondia 0-2
ROERMOND - De ploeg van trainer Juan Bonilla begon overtuigend in de tweede klasse.
Helmondia ging met drie punten aan de haal in Limburg. Helmondia nam het initiatief en toonde bij vlagen goed positiespel. Dit resulteerde echter voor rust nog niet in doelpunten. ,,We kwamen vaak tot het strafschopgebied, maar verzuimden om de trekker over te halen", volgens Bonilla.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

Op vrijdag 5 september vind er in het Lavans Stadion van Helmond Sport een gratis clinic plaats voor alle jeugdspelers uit de regio Helmond. Deelname is volledig gratis en geheel vrijblijvend. De clinic dient als voorbereiding op de Helmond Sport Voetbalacademy die een week later van start gaat. De F- en E-pupillen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de clinic van 18.00 uur tot 19.00 uur. De D-pupillen en C-junioren trainen tussen 19.15 uur en 20.15 uur. Meer gegevens via deze flyer.

Schrijf je nu in via www.decompletetechniek.nl en doe mee!


30.08.2014. Helmondia 1 heer en meester op de Braak!

Nadat vorige week al van Oranje Zwart werd gewonnen voor de beker (1-3 winst), werd nu onze buurman Mulo met 7-1 van de mat gespeeld.
Helmondia won afgelopen dinsdag ook al van Boekel Sport met 4-0. Hiermee zijn zij geplaatst voor de volgende ronde van de beker.


Komende week zijn er diversen bekerwedstrijden op dinsdag en woensdag, hierdoor zullen enkele trainingen verschuiven naar andere velden dan gebruikelijk. Vraag bij de terreinmeesters naar de wijzigingen.

Kijk op de Afgelastingen pagina voor trainingen die niet door gaan (C1).


23.08.2014 Oranje Zwart - SC Helmondia 1-3

Helmondia heeft zaterdagavond in de eerste bekerwedstrijd haar eerste overwinning van dit seizoen behaald. Twee goed uitgespeelde kansen werden met een kopbal omgezet in een 0-2 voorsprong. Oranje Zwart kon via een penalty iets terug doen, maar een uitstekende vrije trap gooide de wedstrijd op slot: 1-3.

Zondag 17 Augustus
11:00 uur
SC Helmondia 3 - SC Helmondia 4.
Na afloop is de Kantine geopend.

De Helmondia kantine is vanaf donderdag 14 augustus weer op donderdagen (clubavond) geopend.

Klik hier of op de afbeelding hiernaast voor verdere informatie.


Bekerprogramma Helmondia 1 : Poule 14 Zuid II
23-08-2014, 18.00u Oranje Zwart Helmond - SC Helmondia
26-08-2014, 18.45u SC Helmondia - Boekel Sport
30-08-2014, 18.00u SC Helmondia - MULO

Het programma voor Helmondia 2 t/m 7 tussen 23 Augustus en 7 September vind je hier.


Helmondia 1 komt in het nieuwe seizoen uit in de 2e klasse H::

Marvilde Rood Wit'62 Stormvogels'28
Nieuw Woensel SC Helmondia Venlosche Boys
PSV SSS'18 Volharding
Heeze SVC 2000 ZSV
RPC Sparta'18  

Aanvang trainingen in seizoen 2014-2015:
  • Maandag 28 juli: Looptraining (bossen) door standaardteams, niet op de velden
  • Dinsdag 29 juli: Looptraining (bossen) door standaardteams, niet op de velden!
  • Donderdag 31 juli: Looptraining (bossen) door standaardteams, niet op de velden!
  • Maandag 4 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de E1 en veld 4 voor de B1).
  • Dinsdag 5 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de D1 en veld 4 voor de C1).
  • Woensdag 6 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de E1 en veld 4 voor de B1).
  • Donderdag 7 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de D1 en veld 4 voor de C1).
  • Maandag 11 augustus: Aanvang traini