Berichten
Site update:22.10.14 Pupil vd week: Michal Fortuijn

Meterik - Helmondia 1-5
METERIK - Helmondia won eenvoudig van Meterik en bekert daardoor verder. Frank van Rijt trof drie keer doel. De ploeg van trainer Juan Bonilla begon ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Dat resulteerde in een snelle voorsprong voor Meterik. Het kwaliteitsverschil tussen vijfdeklasser Meterik en tweedeklasser Helmondia werd vervolgens echter snel duidelijk.....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Joer-international U-11 toernooi 18.10.14

 

 

Joer-international U-17 toernooi 17.10.14

 

 

Marvilde - Helmondia 2-4
EINDHOVEN - Een rood aangelopen Marvilde dolf het onderspit tegen Helmondia.
Erwin Isbouts zette de thuisploeg in de 23e minuut op voorsprong. Tayfun Yilmaz kreeg in de 39e minuut zijn tweede geel. Isbouts kwam daarna in aanraking met de scheidsrechter waarna hij ook met rood kon vertrekken. De wedstrijd lag een kwartier stil. Daarna ....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

zaterdag 18 oktober, Joer-international U-17 kwalificatie toernooi
Klik hier voor het programmaboekje U17

zondag 19 oktober, Joer-international U-11 toernooi (geen kwalificatie)
Klik hier voor het programmaboekje U11


Juan Bonilla ook zevende jaar bij Helmondia.

Juan Bonilla en Helmondia hebben het aflopende contract van de trainer met een jaar verlengd. Hierdoor begint Juan in het seizoen 2015/2016 aan zijn zevende jaar als coach van ons vaandelteam.

Lees hier een artikel hierover op www.indewandelgangen.com.


Algemene Ledenvergadering

Lid van SC Helmondia, 18 jaar of ouder en geen persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de ALV op 3 november?

Dan staat Uw emailadres niet of niet correct in de administratie (Sportlink). Geef Uw correcte email adres aub door via dit contactformulier.


Gastgezinnen gezocht.
We zijn op zoek naar een zestal gastgezinnen die bereid zijn van 18 op 19 Oktober onderdak te bieden aan twee 9-10 jarige spelers van SC Heerenveen. Lijkt U dat wel leuk? Bel dan voor vrijdag 10 Oktober met Roland van Lieshout op 06-45942825.

Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van SC Helmondia nodigt ieder lid van 18 jaar en ouder uit voor de algemene ledenvergadering op maandag 3 November 2014 om 20:30 uur in het clubgebouw. Klik hier voor meer informatie.

Bestuur SC Helmondia.


05.10.2014 SC Helmondia - Rood Wit '62 3-0.
HELMOND - Debutant Helmondia nestelt zich na vijf wedstrijden stevig in de subtop. De ploeg van trainer Juan Bonilla won de Helmondse derby met Rood Wit'62 overtuigend: 3-0. Al snel was duidelijk dat Helmondia voetballend een stap verder is dan de Helmondse mede-promovendus. Helmondia maakte het spel en was via de technisch vaardige Amos Letwory gevaarlijk....Lees hier verder.
Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

Aanstaande zondag 5 Oktober, 14:30 uur de Helmondse derby in de 2e klasse:

SC Helmondia - Rood Wit '62

vanaf 15:30 uur live muziek met zanger/entertainer SAMCruijff (vierde van rechts) in 1964 als jonkie tussen de basisspelers. Foto ANP
Op zaterdagmiddag 24 oktober 1964 speelde Helmondia een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ajax, thuis in Helmond. De nog onbekende en 17 jarige Johan Cruijf maakte in deze wedstrijd zijn debuut in Ajax 1. De uitslag Helmondia'55 - Ajax was 2-3. Doelpuntenmakers 2 x Vesters en Henk Tijm voor Ajax, Kreekels en Clynck voor Helmondia. 4000 toeschouwers waren getuigen van deze wedstrijd.
Kent u wellicht (een van de) spelers die bij die bewuste wedstrijd in 1964 waren, meespeelden, de kantine verzorgden, in het publiek zaten of zich die dag misschien gewoon nog goed kunnen herinneren? Stuur dan aub een berichtje via dit contactformulier.

Uit het ED van 27.09.14


14.09.2014 SC Helmondia - SSS '18 0-3.
HELMOND - Helmondia kreeg van SSS'18 uit Overloon een lesje in effectiviteit.
De thuisploeg had veel kansen, maar kwam niet tot scoren. Bij SSS'18 vlogen de ballen er wel in. Een einduitslag van 0-3 was het gevolg. De Helmonders hadden veruit het meeste balbezit en in het begin van de wedstrijd kregen ze twee grote kansen...Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Bij deze bedanken wij Harm (en zijn medewerker) voor de spontaan aangeboden hulp bij het opnieuw lassen van onze trainingsdoeltjes.

Klusjesploeg Helmondia


De toegang naar het parkeerterrein bij SC Helmondia via de Bakelsedijk wordt de gehele zaterdag 27 September door Helmond Sport afgesloten ivm de thuiswedstrijd tegen Roda JC.
Toegang Helmondia via parkeerterrein Con Brio aan de Rembrandtlaan of de Braak aan de Wethouder Ebbenlaan. Gelieve hier rekening mee te houden.


21.09.2014 Sparta'18 - Helmondia 1-3
SEVENUM - Promovendus Helmondia kent een prima competitiestart.
De pupillen van trainer Juan Bonilla waren in Limburg de bovenliggende partij en wonnen. Het duel had voor Helmondia een valse start. Al na vier minuten kwam Sparta'18 op voorsprong. Helmondia wierp echter het schroom van zich af....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Geef je op voor de Helmond Sport voetbaldriedaagse.
Wil jij trainen als een speler van Helmond Sport in het Lavans Stadion? Geef je dan snel op voor de Helmond Sport voetbaldriedaagse. Deze voetbaldriedaagse wordt gehouden van maandag 20 oktober tot en met woensdag 22 oktober en is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. Deze geweldige voetbalervaring wil je absoluut niet missen! .....Lees hier verder.

14.09.2014 SC Helmondia - Volharding 1-1.
HELMOND - De gepromoveerde formatie van trainer Juan Bonilla deelde de punten met het Vierlingsbeekse Volharding.
Gezien de kansenverhouding maakte Helmondia echter aanspraak op meer. In de eerste helft golfde het spel op en neer. Een ruststand van 1-1 was.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.


Kinder Knakenwedstrijd: Helmond Sport – Roda JC
Op zaterdag 27 september speelt Helmond Sport thuis tegen Roda JC. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tegen inlevering van een speciale actiebon, in de voorverkoop, voor slechts € 2,50 naar de wedstrijd Helmond Sport – Roda JC. Scoor je actiebon en kom met de hele familie naar de wedstrijd. De actiebon is te vinden op de website van Helmond Sport, www.helmondsport.nl.
Vergeet de actiebon niet in te leveren bij de administratie van Helmond Sport vóór 26 september. Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op donderdag van 12.45 tot 13.45 uur gesloten

07.09.2014. SVC 2000 - Helmondia 0-2
ROERMOND - De ploeg van trainer Juan Bonilla begon overtuigend in de tweede klasse.
Helmondia ging met drie punten aan de haal in Limburg. Helmondia nam het initiatief en toonde bij vlagen goed positiespel. Dit resulteerde echter voor rust nog niet in doelpunten. ,,We kwamen vaak tot het strafschopgebied, maar verzuimden om de trekker over te halen", volgens Bonilla.....Lees hier verder.

Bron: http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/.

Op vrijdag 5 september vind er in het Lavans Stadion van Helmond Sport een gratis clinic plaats voor alle jeugdspelers uit de regio Helmond. Deelname is volledig gratis en geheel vrijblijvend. De clinic dient als voorbereiding op de Helmond Sport Voetbalacademy die een week later van start gaat. De F- en E-pupillen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de clinic van 18.00 uur tot 19.00 uur. De D-pupillen en C-junioren trainen tussen 19.15 uur en 20.15 uur. Meer gegevens via deze flyer.

Schrijf je nu in via www.decompletetechniek.nl en doe mee!


30.08.2014. Helmondia 1 heer en meester op de Braak!

Nadat vorige week al van Oranje Zwart werd gewonnen voor de beker (1-3 winst), werd nu onze buurman Mulo met 7-1 van de mat gespeeld.
Helmondia won afgelopen dinsdag ook al van Boekel Sport met 4-0. Hiermee zijn zij geplaatst voor de volgende ronde van de beker.


Komende week zijn er diversen bekerwedstrijden op dinsdag en woensdag, hierdoor zullen enkele trainingen verschuiven naar andere velden dan gebruikelijk. Vraag bij de terreinmeesters naar de wijzigingen.

Kijk op de Afgelastingen pagina voor trainingen die niet door gaan (C1).


23.08.2014 Oranje Zwart - SC Helmondia 1-3

Helmondia heeft zaterdagavond in de eerste bekerwedstrijd haar eerste overwinning van dit seizoen behaald. Twee goed uitgespeelde kansen werden met een kopbal omgezet in een 0-2 voorsprong. Oranje Zwart kon via een penalty iets terug doen, maar een uitstekende vrije trap gooide de wedstrijd op slot: 1-3.

Zondag 17 Augustus
11:00 uur
SC Helmondia 3 - SC Helmondia 4.
Na afloop is de Kantine geopend.

De Helmondia kantine is vanaf donderdag 14 augustus weer op donderdagen (clubavond) geopend.

Klik hier of op de afbeelding hiernaast voor verdere informatie.


Bekerprogramma Helmondia 1 : Poule 14 Zuid II
23-08-2014, 18.00u Oranje Zwart Helmond - SC Helmondia
26-08-2014, 18.45u SC Helmondia - Boekel Sport
30-08-2014, 18.00u SC Helmondia - MULO

Het programma voor Helmondia 2 t/m 7 tussen 23 Augustus en 7 September vind je hier.


Helmondia 1 komt in het nieuwe seizoen uit in de 2e klasse H::

Marvilde Rood Wit'62 Stormvogels'28
Nieuw Woensel SC Helmondia Venlosche Boys
PSV SSS'18 Volharding
Heeze SVC 2000 ZSV
RPC Sparta'18  

Aanvang trainingen in seizoen 2014-2015:
  • Maandag 28 juli: Looptraining (bossen) door standaardteams, niet op de velden
  • Dinsdag 29 juli: Looptraining (bossen) door standaardteams, niet op de velden!
  • Donderdag 31 juli: Looptraining (bossen) door standaardteams, niet op de velden!
  • Maandag 4 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de E1 en veld 4 voor de B1).
  • Dinsdag 5 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de D1 en veld 4 voor de C1).
  • Woensdag 6 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de E1 en veld 4 voor de B1).
  • Donderdag 7 augustus: Looptraining (bossen), standaardteams op de velden (kunstgras voor de D1 en veld 4 voor de C1).
  • Maandag 11 augustus: Aanvang traini